VIDEO // Cum cheltuiește „omenește” Zinaida Greceanîi banii statului în interese personale

Anatol Mătăsaru
30/01/2020

Președinta Parlamentului și fruntașa socialistă, Zinaida Greceanîi, a fost surprinsă cum a venit la o înmormântare cu automobilul de serviciu.

Socialista a argumentat că a venit să îl petreacă în ultimul drum pe un vechi cunoscut de-al său, fost consilier al Comisiei parlamentare economie, buget și finanțe încă în perioada în care deținea funcția de șefă a Guvernului. Greceanîi a ținut să precizeze că a venit „omenește” și că nu are nicio legătură cu activitatea parlamentară sau de partid.

Suntem de acord că este omenește să vii ca să îl petreci pe ultimul drum pe un prieten sau un coleg.

Problema e că a venit cu mașina de serviciu, fiind însoțită de o mașină a poliției și alta a Serviciului Pază de Stat. Această călătorie în scopuri personale a președintei PSRM ne-a costat bani publici, impozite pe care noi le achităm din salariile noastre.

Anatol Mătăsaru
30/01/2020
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii