VIDEO // În plină zi de muncă, polițiștii se întrec la fotbal

Anatol Mătăsaru
22/09/2018

Polițiștii din Brigada cu Destinație Specială ”Fulger” și cei din trupele de carabinieri au jucat un meci de fotbal, în care primii au ieșit învingători.  Evenimentul s-a produs în timpul orelor de muncă, în prima jumătate a zilei de joi, 20 septembrie. Polițiștii au venit la stadion cu mașini de serviciu.

La stadionul Dinamo din Chișinău, au venit mai mulți suporteri, colegi de serviciu ai polițiștilor antrenați în joc, dar și șefii unor subdiviziuni ale Inspectoratului General de Poliție. Printre aceștea a fost surprins controversatul șef al Inspectoratului de Poilie din sectorul Ciocana, Ruslan Saachian. Presa a scris anterior despre mai multe nereguli depistate în subdiviziunea respectivă.

La poarta stadionului au fost surprinse mai multe mașini de lux, dar și de serviciu, cu numere de înmatriculare ale Ministerului de Interne.

Anatol Mătăsaru
22/09/2018
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii