VIDEO // Matineu de Revelion la Curtea de Apel Chișinău

Anatol Mătăsaru
28/12/2018

Copiii și nepoții angajaților de la Curtea de Apel Chișinău au avut joi, 27 decembrie, parte de un matineu cu cadouri pe holurile instituției, manifestare care a durat aproape o oră.

Totul a decurs foarte frumos, cu cântece și voie bună. Au fost prezenți Moș Crăciun și Crăciunița. Doar că sărbătoarea s-a desfășurat în apropierea sălilor de ședințe, în plină zi de lucru, la ora 11:00 dimineață. Mai mult, participanții la procese au rămas blocați în sălile de judecată, iar inculpații aflați în arest erau escortați pe alături. Lucrurile au revenit la normalitate la ora prânzului, după ce manifestarea a luat sfârșit, iar președintele instituției, Ion Pleșca, a avut grijă să îi petreacă pe copii.

Anatol Mătăsaru
28/12/2018
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii