VIDEO// Nicio ceremonie la Trușeni fără deputatul Țuțu. Preotul satului l-a îmbrățișat și sărutat pe alesul poporului

Sergiu Godoroja
20/12/2018

De ceva timp, în special după ce a fost eliberat din arest primarul Ion Apostol, nu există ceremonie organizată de administrația comunității fără ca să participle deputatul Constantin Țuțu. De această dată, Țuțu a fost prezent la ceremonia de inaugurare a bradului de Crăciun.

Deputatul și-a făcut apariția cu o mica întârziere, s-a apropiat de parohul Andrei Secrii, s-au îmbrățișat prietenește și s-au sărutat pe obraz.

Ion Apostol nu a ezitat să anunțe prezența lui Țuțu, menționând că este un prieten al satului și a făcut multe pentru comunitate.

 Anterior Constantin Țuțu a fost surprins în timp ce discuta cu preotul Secrii în  biserica satului. Ulterior, preotul a declarat că deputatul a venit să se roage.

Constantin Țuțu a participat și la ceremonia de inaugurare a rutei de troleibuz la Trușeni. Atunci Ion Apostol și Andrei Secrii i-au atribuit acest merit lui Țuțu, chiar dacă troleibuzele au fost procurate din bani publici. Secrii i-a sugerat șui Țuțu să se căsătorească în Trușeni cu o fată care să poarte numele Elena și să construiască o biserică cu hramul Sfinților Împărați Constantin și Elena.

Și cei din administrația Trușeniului răspund la invitațiile deputatului. La mitingul organizat de PDM toamna trecută, Ion Apostol și adjunctul său, Victor Masleaev, au fost alături de Constantin Țuțu în centrul Capitalei. În acest timp la Truleni avea loc o adunare a satului.

Sergiu Godoroja
20/12/2018
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii