VIDEO // Președintele de onoare al Partidului Șor recidivează: Mă amenință că îmi va trimite oamenii săi acasă

Anatol Mătăsaru
04/10/2019

Președintele de onoare și candidatul la funcția de primar al Capitalei din partea Partidului Șor, Valeri Klimenko, continuă să recidiveze, deși a fost amendat de poliție cu 1.500 de lei pentru agresiune.

De această dată, Klimenko m-a amenințat că își va trimite oamenii la mine acasă să ia măsuri. Iar el este foarte ocupat, umblă prin toate țările și aduce investiții serioase în Republica Moldova.

Iarna trecută, în timp ce filmam un miting al Partidului Șor, în fața sediului Comisiei Electorale Centrale, Klimenko m-a înjurat, m-a lovit și mi-a deteriorat camera. Poliția a documentat cu greu acest caz din cauza că Klimenko nu a dat curs citațiilor și nici nu răspundea la telefon.

Într-o dezbatere electorală, Valeri Klimenko nu a ezitat să îl amenințe pe contracandidatul său, Andrei Donică.

Acestea nu sunt singurele abateri ale lui Klimenko. Anterior și activistul Oleg Brega s-a plâns că a fost agresat de Klimenko.

Anatol Mătăsaru
04/10/2019
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii