VIDEO // Procurorul cu ceas elvețian

Anatol Mătăsaru
23/04/2019

Tânărul procuror Marcel Șaban din Procuratura municipiului Chișinău se mândește cu un ceas al brandului elvețian, Sharmex. Omul legii susține că nu știe prețul ceasului pentru că i-a fost făcut cadou, dar crede că ar costa între 3.000 și 5.000 de lei.

În saloanele de cesauri elvețiene din Chișinău nu sunt în vânzare astfel de ceasuri. Pe site-urile specializate, prețul unui ceas ca cel al procurorului Șaban începe de la 800 USD. Prețiosul cadou nu se găsește în Declarația de avere și interese personale pentru 2018 a procurorului. În schimb, omul legii declară o donație de peste 33.000 de lei din partea cetățeanului Daniel Șargu.

Marcel Șaban și-a început activitatea în Procuratură la 18 iunie 2018. Tânărul procuror a raportat pentru anul trecut venituri din salariu în valoare de 101,6 mii de lei.

Anatol Mătăsaru
23/04/2019
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii