Video// Sărbătoare neo-comunistă la Chișinău. Comuniștii moldoveni au marcat jubileul de 25 de ani de la fondarea PCRM

Anatol Mătăsaru
20/10/2018

Fruntașii PCRM din diferite raioane ale țării s-au întrunit sâmbătă, 20 octombrie, la Chișinău în cadrul unei Plenare festive pentru a marca aniversarea de 25 de la formarea partidului. Întrunirea a avut loc la Palatul Republicii.

Printre participanții la ceremonie, majoritatea persoane de vârsta a treia și vorbitori de limbă rusă, au fost surprinși deputații Oleg Reidman și Ina Șupac, ex-președinta Parlamentului, Eugenia Ostapciuc, Oleg Voronin, fiul liderului PCRM. Vladimir Voronin, liderul formațiunii, a declarat că la Plenara festivă au venit ”cei din cei mai aleși”.

Unii din aceștea au avut un comportament  agresiv, fiind deranjați că sunt filmați. Conflictul a fost aplanat de Vladimir Voronin, care mi-a cerut să votez măcar o dată pentru PCRM.

Anatol Mătăsaru
20/10/2018
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii