Deja vu la Consiliul Superior al Procurorilor

Anticoruptie.md
02/02/2023

Membrii Consiliului Superior al Procurorilor (CSP) au amânat cu o săptămână examinarea agendei de joi, 2 februarie, din lipsă de cvorum. Este a patra oară când nu toți membrii CSP se prezintă la ședință.  

Agenda rămâne neschimbată, iar cele 12 subiecte de pe ordinea de zi, printre care și demisia în corpore a membrilor Comisiei speciale de preselecție a candidaților pentru șefia PCCOCS, vor fi discutate în data de 9 februarie. Asta, în situația în care va putea fi asigurat cvorumul.    

Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) urma să învestească în funcții mai mulți procurori: adjunct al procurorului-șef al Procuraturii municipiului Chișinău, șef adjunct al Oficiului reprezentare a învinuirii în instanța de judecată, șef adjunct al Oficiului Buiucani; procuror-șef al Procuraturii raionului Ialoveni și procuror-șef al Procuraturii municipiului Bender.

Anticoruptie.md
02/02/2023




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii